Algemeen

Door op Exclusive-Girls.be een account aan te maken, een advertentie te plaatsen of door deze website te bezoeken gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. Deze voorwaarden kunnen op elk moment en zonder berichtgeving gewijzigd worden.

Exclusive-Girls.be is een advertentieplatform en brengt klant en adverteerder samen.

Exclusive-Girls.be is niet verantwoordelijk voor geplaatste advertenties en daaruit voortvloeiende contacten of eventuele transacties. Exclusive-Girls.be aanvaardt enkel advertenties van personen en bedrijven waarvan ze mag aannemen dat deze met de beste bedoelingen handelen. Bij het minste vermoeden van illegale praktijken, onregelmatigheden of acties die personen zouden kunnen schaden, worden accounts en advertenties meteen verwijderd. Dit verwijderen gebeurt zonder verdere uitleg of compensatie.

Eigendomsrechten

Alle bestandsdelen van deze website zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren toe aan Exclusive-Girls.be of aan de adverteerders.

Links naar derden

Bij Exclusive-Girls.be geven we adverteerders gratis de kans om links te leggen naar hun website, Exclusive-Girls.be legt ook links naar websites van derden. In geen enkel geval is Exclusive-Girls.be aansprakelijk voor de inhoud van desbetreffende links.

Informatie van derden

De advertenties op deze website zijn door de adverteerders zelf geplaatst. Exclusive-Girls.be is in geen enkel geval aansprakelijk voor de inhoud van de advertenties. Exclusive-Girls.be kan ook niet aansprakelijk worden gesteld voor daaruit voorvloeiende contacten en eventuele transacties.

Leeftijdslimiet

Exclusive-Girls.be bevat informatie die enkel geschikt is voor volwassenen. Het is dan ook verboden om deze site te betreden indien u jonger bent dan 18 jaar. Minderjarigen die toch op de website belanden worden verzocht deze zo snel mogelijk te verlaten.

Beschikbaarheid

Wij doen ons best om zoveel mogelijk beschikbaar te zijn, maar wij zijn niet aansprakelijk voor gevolgen van onbeschikbaarheid van Exclusive-Girls.be.

Toepasselijk recht

In geval van geschil is enkel het Belgisch recht van toepassing op deze website.