Veelgestelde vragen


Hoe kan ik advertenties plaatsen?

Het enige dat u hoeft te doen om een advertentie te plaatsen is eerst en vooral registreren. Nadat u een account heeft aangemaakt kan u inloggen en dan vindt u in uw inlogkader verschillende mogelijkheden, één daarvan is "advertentie plaatsen". In een paar muisklikken staat uw advertentie al online in de gekozen rubriek.

Is het plaatsen van advertenties gratis?

Ja, bij ons is het plaatsen van advertenties gratis. En dat blijft het ook!

Bij het plaatsen van een advertentie zijn mijn foto's vervormd of niet goed zichtbaar.

De resolutie die wij hanteren bij het uploaden van foto's is momenteel 350x450 pixels. Foto's die in de breedte zijn getrokken zullen dus automatisch aangepast worden naar een verhouding van 350x450 pixels, daardoor kan het zijn dat uw foto's vervormd worden. U kunt dit simpelweg oplossen door ofwel foto's te uploaden die verticaal zijn getrokken, daar is de vervorming nihil of zeer miniem. En na plaatsing van uw gekozen foto's kunt u deze ook gemakelijk bijsnijden bij "uw overzicht" en dan "bewerken". Uw foto's zijn nu niet vervormd en heel goed zichtbaar voor alle bezoekers.

Bij het plaatsen van een advertentie blijft de pagina laden maar er gebeurd niets.

Dit heeft te maken met de grootte van de foto's die u gekozen heeft, sommige digitale foto's zijn zelfs groter dan 10MB of hebben een resolutie van maar liefst 3500x4500 pixels. Dat is wat teveel van het goede. Als u deze foto's verkleind tot 50-500KB en een resolutie van ongeveer 350x450 pixels zullen de foto's onmiddelijk geplaatst worden en zo staat uw advertentie online in een paar ogenblikken.

Is het mogelijk om mijn advertenties aan te passen?

Natuurlijk, u hoeft zich hiervoor enkel aan te melden en dan kan u in uw inlogvenster klikken op "uw overzicht". Hier vindt u al uw geplaatste advertenties en u kan deze dan ook gemakkelijk bewerken. U kan al de invulvelden aanpassen, kiezen welke foto er als primaire foto getoond wordt in de gekozen rubriek of zelfs afbeeldingen bijsnijden. Na de gewenste aanpassingen klikt u op "wijzigen" en de advertentie is op dat moment al aangepast.

Kan ik ook een advertentie verwijderen?

Jazeker, hiervoor kan u weer op "uw overzicht" klikken in het inlogvenster en nadien bij de gewenste advertentie "verwijderen" kiezen. Na een kleine bevestiging is uw advertentie van de website verwijderd

Ik wens in de toekomst geen advertenties meer te plaatsen en wil graag mijn account verwijderen.

Dit is mogelijk, u kan ons contacteren met de vraag uw account permanent te verwijderen. Binnen de 48 uur verwijderen we manueel uw account en al uw geplaatste advertenties. Moest u zich in de toekomst toch bedenken kan u steeds een nieuw account aanmaken en terug advertenties plaatsen.

Ik heb een paar advertenties geplaatst maar door de andere advertenties sta ik nu heel laag in de rubriek.

Dat klopt inderdaad, elke keer dat er een nieuwe advertentie wordt geplaatst in een rubriek komt deze op de eerste plaats waardoor de vorige advertenties na een tijdje wat lager staan op de pagina. Maar hiervoor hebben wij een oplossing bedacht, u kunt bij "uw overzicht" uw advertentie terug helemaal als eerste plaatsen in uw gekozen rubriek door op "updaten" te klikken. Bezoek dus zeker elke dag eens onze website, zo bent u steeds het beste zichtbaar voor onze bezoekers.

Moet ik mezelf registeren om een escorte of een massagehuis te vinden?

Neen dat hoeft zeker niet, als bezoeker kunt u zonder registratie in elke rubriek zoeken en al de profielpagina's bekijken. Zoekt u liever iets specifieker dan is er ook onze zoekfunctie of ook de functie "profiel zoeken".

Wat is nu juist het verschil tussen de zoekfunctie en "profiel zoeken"?

Met de zoekfunctie kunt u één of meerderen woorden intypen en dan zoeken wij voor u in de titels en beschrijvingen van alle advertenties naar overeenkomsten. Met de functie "profiel zoeken" kunt u veel specifieker te werk gaan, eerst en vooral kan u een rubriek kiezen en nadien kan u naargelang de rubriek verschillende criteria opgeven. Ik zou zeggen, probeer het zeker eens.

Ik ben het wachtwoord van mijn account vergeten en kan niet meer inloggen.

Geen probleem, indien u zich het wachtwoord niet meer kan herinneren kan u op "wachtwoord vergeten?" klikken. Als u daar het e-mailadres opgeeft waarmee u geregistreerd bent dan sturen wij onmiddelijk een nieuw wachtwoord naar dat e-mailadres. Nadien kunt u bij "uw account" dat wachtwoord wijzigen naar een nieuw wachtwoord naar keuze.

En hoe zit het juist met mijn privacy op deze website?

Wij hechten steeds groot belang aan de privacy van al onze bezoekers en adverteerders. Voor meer informatie kan u terecht bij onze privacy statement, algemene voorwaarden of onze disclaimer.